Tweede Paasdag is er Paasmarkt in Born

Foto: SGN

Op Tweede Paasdag, maandag 1 april vindt in Born weer de jaarlijkse Paasmarkt plaats.

Bent u van plan de Paasmarkt te bezoeken? Lees dan hier alle handige informatie over deze jaarmarkt.

Wat is de Paasmarkt in Born?

Ieder jaar wordt het centrum van Born omgetoverd tot een gezellige Paasmarkt. Op deze markt staan meer dan 200 kooplieden met ruim 300 verschillende marktkramen. Met onder andere kleding, sieraden, antiek en natuurlijk hapjes en drankjes. Voor kinderen zijn ook verschillende kermisattracties te vinden op de Paasmarkt. Ook de horecagelegenheden in Born heten u van harte welkom.

  • Begin- en eindtijd: De Paasmarkt begint om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur.
  • Bereikbaarheid: in heel Born kunt u gratis parkeren. Vanwege de verwachte drukte zijn op het terrein van Broekman Logistics aan de Heirweg 2 in Born extra gratis parkeerplekken beschikbaar. De mindervalide parkeerplaatsen vindt u in de Florianstraat.

Borner Paosj-sjpektakel

Op het marktplein in Born wordt ook dit jaar weer het Borner Paosj-sjpektakel georganiseerd. Tussen 12:00 en 19:00 uur zullen Zaate Hermenie Mörge Geit Baeter!?, Steirisch Stark en Big Benny een spetterend optreden verzorgen. De presentatie van het gehele programma is dit jaar in handen van Tonnie’s Viniellie, hij draait daarnaast ook alle verzoekplaatjes van het publiek en zorgt daarmee voor een feestelijke stemming.

Start brocante markt seizoen

Op het parkeerterrein van het gemeenschapshuis is een brocante markt te vinden.

Cookieinstellingen