Lenteconcert Concordia Obbicht & de Vriendenkrans Heel

Foto: Concordia Obbicht

Harmonie Concordia Obbicht en Harmonie de Vriendenkrans uit Heel nodigen u van harte uit voor het Lenteconcert, dat op 6 april wordt gehouden in de Willibrorduskerk in Obbicht.

Muzikaal programma

Concordia Obbicht – dat dit jaar haar 130-jarig bestaan viert – zal het concert om 19:30 uur openen en neemt u in haar zonnige programma mee op een muzikale reis door Zuid-Amerika. Op het programma staan onder andere het swingende Huapango en het machtige Escenas de los Aztecas, maar ook diverse andere iconische muziekstukken. Kortom; onmogelijk om na afloop zonder het échte lentegevoel huiswaarts te keren.

Harmonie de Vriendenkrans uit Heel zal het speciale werk Melandria met als solist Niek Starmans, ook op dit concert een speciaal plekje geven in haar repertoire. Na de première van Melandria in Tilburg is dit de tweede keer dat het nieuwe werk, geschreven door Hardy Mertens, ten gehore gebracht wordt.

Ook op het programma staan David of the white rock, Leonardo Dreams en de paso doble Puenteareas.

Toegang tot het concert én de koffie/thee in de pauze zijn gratis. Na afloop is er voor de muzikanten en leden van de beide verenigingen een gezellige nazit in de Harmoniezaal, waar onder het genot van een hapje en een drankje uitgebreid kan worden nagekaart over het concert.

Cookieinstellingen