Op 3 juni start gratis cursus DigiVitaler bij bibliotheek Ligne

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op maandag 3 juni om zal Joery Wilbers, directeur van De Domijnen, om 09:30 uur op feestelijke wijze de cursus DigiVitaler laten starten.

De cursus DigiVitaler bestaat uit vier lessen waar mensen kunnen oefenen en leren hun gezondheidszaken op de computer te regelen.

Contact met de huisarts of ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via je smartphone, tablet of computer. Hartstikke handig want het kost minder tijd en moeite én je hebt altijd en overal toegang tot jouw gegevens of van diegene waarvoor je zorgt.

Maar wat als je hier vragen over hebt of je graag wilt weten hoe dit werkt? Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met de dokter, inloggen in een patiëntenportaal of het zoeken naar betrouwbare informatie op internet.

De bibliotheek helpt je hier graag mee! Op 3 juni starten we met de eerste cursus in bibliotheek Ligne en daarna zullen er nog meer cursussen starten op verschillende locaties. Op www.bibliotheekdedomijnen.nl/digivitaler worden de data en locaties van de cursussen gepubliceerd.

De lessen zijn gratis, je hoeft geen lid te zijn. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de bibliotheek! Zo is er ook de cursus Klik en Tik en Digisterker. Kijk in de agenda op www.bibliotheekdedomijnen.nl voor de data en locaties.

Cookieinstellingen