‘Koperen’ stel doet royale donatie aan Greutsj

Foto: FB

Annemiek en Rob Hoogervorst-Knijnenburg uit Sittard vierden onlangs hun koperen (12,5-jarig) huwelijksjubileum.

Ze vroegen hun gasten om een donatie te doen aan Greutsj, een lokale organisatie die zich inzet voor de jeugd. Het resultaat? Een gulle bijdrage van 1430 euro.

“Ik hoop van harte dat jullie er iets leuks van kunnen doen. De kinderen verdienen het”, aldus Annemiek. Deze genereuze geste heeft oprichter van Greutsj Michel van Dijke diep geraakt: “De actie van Annemiek en Rob had ik nooit durven dromen. Ik ben ze ontzettend dankbaar.”

Greutsj biedt diverse activiteiten voor jong en oud, waaronder thematisch leren, sporten en speciale evenementen zoals het Star Wars en Harry Potter Weekend. In radioprogramma Kletsklank staat de jeugd centraal. Kinderen vanaf 7 jaar, vaak met een bijzondere achtergrond, kunnen twee jaar lang gratis deelnemen aan activiteiten. Het project bereikt jaarlijks 300 unieke kinderen en biedt ook fietslessen op scholen en individueel.

Greutsj heeft een ‘Club van 50’ waar mensen individueel 50 euro of meer kunnen doneren. Met deze bijdragen kan Greutsj leuke activiteiten organiseren voor de kinderen.

Annemiek en Rob Hoogervorst hebben met hun vrijgevigheid een waardevolle bijdrage geleverd aan de missie van Greutsj om de jeugd in Sittard-Geleen te ondersteunen en te inspireren. Hun gebaar zal nog lang voelbaar zijn bij alle vrijwilligers en kinderen.

Cookieinstellingen