Bezoek de open dag van het High Performance Centre

04 jun , 10:10 Nieuws
fiets ergometer
© Freep!k
Test hoe sterk je bent en ga een krachtmeting aan met Nederlandse topsporters. Dat kan tijdens het event ‘Grensoverstijgend meten’ op donderdag 6 juni!
Op het High Performance Centre (HPC) in Sittard staan studenten van de opleiding Mens en Techniek | Biometrie van Zuyd klaar om te checken hoe sportief je nou eigenlijk echt bent.

Wat?

Wil je weten of jij harder fietst dan de paralympische handbikekampioenen: Mitch Valize en Chantal Haenen? Wil je weten hoe Rens Blom metingen en data gebruikte in zijn carrière en hoe hij de rol van data in de sport nu ziet? Bezoek dan deze open dag! Je kan zelfs inzicht krijgen in je eigen fitheid en de manieren waarop die gemeten kan worden.

Trainingsadvies

Rens Blom is onze gastspreker en Mitch en Chantal zitten klaar om je te laten zien wat echt hard fietsen is. Verder kan je geheel kosteloos je conditie laten meten en krijg je een uitgebreid trainingsadvies van onze partner FokusDiagnostik uit Jülich en onze Biometrie studenten. Meld je nu aan voor de hardlooptest op de 400m baan of de fietstest in het High Performance Lab, de plaatsten zijn beperkt!

Wat nog meer?

Er zijn diverse stands aanwezig met informatie, demo's en testen op sportief en gezondheidsgebied. Je bent helemaal vrij om je sportkleren mee te nemen om deel te nemen aan de activiteiten en demo's! Vanaf de zijlijn toekijken kan natuurlijk ook!
Ook kun je op speelse en kleinschalige wijze kennismaken met gezonde voeding die je ook makkelijk thuis kunt bereiden. Er is dus ook iets te proeven!
Ben je benieuwd wat allemaal kan worden gemeten of hoe je ondersteuning kunt krijgen in je meetvragen? Studenten en medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden.
Bekijk het programma hieronder en volg het laatste nieuws op highperformancecentre.nl.
  • Wanneer? Donderdag 6 juni van 14:00 – 20:00uur.
  • Voor wie? De deuren staan de hele dag voor iedereen open. Stuur deze uitnodiging dus gerust door naar andere geïnteresseerden.
  • Waar? High Performance Centre, Eggerweg 2 in Sittard.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je via de link hieronder snel aan. Onze open dag is natuurlijk vrij te bezoeken, maar weet je zeker dat je wil komen, dan zouden wij het fijn vinden als je ons dat even wil laten weten.