Industrielinqs - Chemelinqs24 in de Hanenhof in Geleen

08 jun , 16:00 Nieuws
hanenhof geleen greutsj
Michel van Dijke
Op donderdag 4 juli aanstaande vindt van 13:30 tot 21:00 uur in De Hanenhof in Geleen Chemelinqs24 plaats.
Tijdens dit unieke evenement komen de chemische industrie en de samenleving samen om te praten over een duurzame toekomst.

Thema: Dialoog tussen Industrie en Samenleving

De chemische industrie speelt een cruciale rol in de verduurzaming van onze samenleving. Van klimaatneutrale matrassen en sportschoenen tot circulaire smartphones en medicijnen, de innovaties binnen deze sector maken verantwoorde keuzes voor consumenten mogelijk. Chemelinqs24 biedt een platform voor dialoog tussen de industrie en de samenleving, met een speciale focus op het betrekken van de jongere generatie. Samen willen we de kloof overbruggen, wederzijds begrip creëren en samenwerken aan een duurzamere toekomst.

Programmahoogtepunten

  • Dialoog: In de middag wordt een dialoog georganiseerd waarin vertegenwoordigers van de industrie en de samenleving ideeën uitwisselen over duurzaamheid en innovatie.
  • Verkiezing Plant Manager of the Year 2024: We zetten de mensen die in deze sector werken in de schijnwerpers met de bekendmaking van de Plant Manager of the Year 2024. Deze prijs erkent de inspanningen en prestaties van plantmanagers die bijdragen aan een duurzame chemische industrie.

Waarom Chemelinqs24?

Met haar innovatiekracht kan de chemische industrie zorgen voor goedbetaalde banen, een schonere leefomgeving en een verminderde afhankelijkheid van andere landen. Steun en betrokkenheid van de samenleving zijn essentieel om deze ambities waar te maken. Chemelinqs24 biedt een unieke gelegenheid om deze band te versterken en gezamenlijk stappen te zetten naar een duurzamere toekomst.