Anya Niewierra signeert haar nieuwste boek bij Krings

Foto: Krings

Aanstaande donderdag 13 juni is Anya Niewierra van 19:00 tot 20:00 uur te gast bij Boekhandel Krings op de Brandstraat in Sittard.

Ze wordt die avond kort geïnterviewd over haar nieuwste boek ‘Nomade’, waarna er gelegenheid is tot vragen stellen en signeren.

Over het boek: De 37-jarige documentairemaker Olga Liebke woont met haar zonderlinge vader in het Harz-gebergte. Olga heeft een innige band met de inmiddels dementerende man. Haar moeder stierf in het kraambed en ze heeft verder geen familie. Tenminste, zo is het verhaal.

Maar dan vertelt haar vader herinneringen die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent. Ze gaat twijfelen over haar achtergrond en ontdekt documenten uit de voormalige Sovjet-Unie. Olga reist naar de driehoek Polen, Litouwen en Belarus en stuit op een huiveringwekkend geheim.

Wim Krings over het boek: “Weer een goed opgebouwde zoektocht om te weten waar je vandaan komt. Spannend, ontroerend en geen losse eindjes. Olga is een doorzetter en ondanks tegenslagen en bedreigingen zet ze door. Weer knap gedaan. Het is weer een boek van haar dat je niet kunt wegleggen en in een ruk wilt uitlezen.”

Over Anya Niewierra: Zij is al jarenlang de directeur van Visit Zuid-Limburg en inmiddels ook een zeer succesvolle auteur. Een boek samen met haar dochter gemaakt, Ook dat nog ,en dus nu haar vijfde thriller (of zoals ze zelf vaak gezegd een spannende roman). Na Vrij Uitzicht, Het Dossier en Bloemenmeisje won ze met De Camino NS publieksprijs in 2023.

 

Cookieinstellingen