Pinkpop 2024: klaar om te rocken met een epische line-up en onvergetelijke ervaring

Foto: Buro Pinkpop

Het langverwachte moment is aangebroken! Pinkpop 2024, het iconische muziekfestival dat jaarlijks duizenden muziekliefhebbers naar Landgraaf trekt, maakt zich klaar voor een spectaculaire editie van 21 tot 23 juni 2024.

Met een line-up die zijn weerga niet kent en een breed scala aan activiteiten, belooft deze 55ste editie een ongeëvenaarde belevenis te worden voor festivalgangers van alle leeftijden.

Line-up en Artiesten

Pinkpop staat bekend om zijn indrukwekkende programmering, en dit jaar is geen uitzondering. De headliners voor 2024 zijn internationale grootheden en favoriete acts die de festivalweide zullen laten zinderen van energie. Onder de hoofdacts bevinden zich de legendarische rockband Foo Fighters, de electriserende popster Dua Lipa, en de baanbrekende rapper Kendrick Lamar. Daarnaast zullen andere toppers zoals Billie Eilish, Arctic Monkeys en The Weeknd het podium betreden om het publiek te trakteren op onvergetelijke optredens.

Meer dan muziek

Pinkpop 2024 draait niet alleen om muziek; het is een totaalervaring. Bezoekers kunnen genieten van een divers aanbod aan foodtrucks met heerlijke culinaire opties, kunstinstallaties, en interactieve activiteiten. Ook zijn er speciale zones voor kinderen, waardoor het evenement geschikt is voor het hele gezin. De festivalcamping is wederom ingericht om comfort en gemak te bieden, met uitgebreide voorzieningen en entertainment.

Duurzaamheid en Innovatie

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van Pinkpop 2024. Het festival zet zich in voor een groener evenement door middel van afvalreductie, recyclingprogramma’s en het gebruik van duurzame energiebronnen. Daarnaast worden er innovatieve oplossingen geïmplementeerd om de ecologische voetafdruk van het festival te minimaliseren.

Tickets en Informatie

De ticketverkoop voor Pinkpop 2024 start op 1 februari 2024 om 10:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de officiële Pinkpop-website en geautoriseerde verkooppunten. Vanwege de verwachte hoge vraag wordt aangeraden om tijdig tickets te bemachtigen. Bezoek www.pinkpop.nl voor meer informatie over het programma, de line-up, en praktische details zoals reis- en verblijfsmogelijkheden.

Over Pinkpop

Pinkpop, opgericht in 1970, is een van de oudste en meest gerenommeerde muziekfestivals ter wereld. Jaar na jaar weet Pinkpop een diverse mix van muziekliefhebbers aan te trekken, variërend van jonge ontdekkingsreizigers tot doorgewinterde festivalgangers. Het festival staat bekend om zijn vriendelijke sfeer, uitstekende organisatie, en natuurlijk de onvergetelijke muzikale optredens.

Cookieinstellingen