Gluren bij de Buren in Grevenbicht en Obbicht

24 jun , 10:00 Nieuws
nighthawker gluren bij de buren
Ook dit jaar kun je weer gluren bij de buren in Grevenbicht en - voor de eerste keer – nu ook in Obbicht.
gluren bij de buren
Op zondagmiddag 30 juni worden op vier locaties optredens verzorgd door vier verschillende acts, uitgevoerd door meerdere artiesten. Alle acts zijn gericht op muziek. Iedere act speelt tussen 13:00 en 18:00 uur drie sets op de locatie waar ze te gast zijn. Het programma is zeer uiteenlopend en het is de moeite waard om ze allemaal te bezoeken.
Kies je eigen route en kom genieten van de sfeer en luisteren naar mooie, bijzondere, muziek. Er wordt geen entree gevraagd maar een vrije gift is zeer welkom, dit kan gewoon bij de locaties zelf.
De voorgaande jaren was het erg gezellig en was het leuk om vele bezoekers te mogen verwelkomen en te verrassen met mooie muziek.

Programma

  • Nighthawker
    Nighthawker haalt de muzikale mosterd grotendeels uit decennia waarin de bandleden nog niet geboren waren en bestempelt zijn muziek als retro-rock. Denk aan artiesten als Led Zeppelin, Fleetwood Mac, Pink Floyd, The Allman Brothers Band, The Band, The Beatles, The Black Crowes en Crosby, Stills & Nash. Wie vreest dat impromptu jams en luide versterkers tot het verleden behoren: niet getreurd. Een eigenzinnige band met eigen sound, die ieder optreden tot een feestje maakt! Vorig jaar stonden ze op zondagmiddag nog in de tent bij BeegPink en ze zijn tot over onze landsgrenzen heen te volgen.

    • nighthawker.net
      https://youtu.be/sJbkuAq9qyE
      Speeltijden: 13:00/14:30/16:00 uur
      Bij Irene en Martijn in de tuin op Staai 9, 6127 AB Grevenbicht.
  • Wayfare
    Vier gitaren, twee stemmen en een vleugje blue(s)grass zorgen voor een verrassende sound en een fijne mix van tijdloze semi-akoestische muziek. De formatie Wayfare voert een eigen brouwsel van folk tot countrycovers uit die ontstaan zijn uit de complementerende muzieksmaken van Thom Geelen, Maud Meekels en Joyce Kuepers.

    • Wayfare – Instagram
      Speeltijden: 13:00/14:30/16:00 uur
      Bij de familie Geelen in de tuin aan de Houtstraat 17, 6127 EB Grevenbicht.
  • Appaloosa Twirl
    Verbindt diepgewortelde muziek-idiomen met een persoonlijke originele twist, eigen werk gekenmerkt door personages die de donkere, hardnekkige aspecten ervaren van wat het leven te bieden heeft. Appaloosa Twirl bestaat uit songschrijver Ron Janssen, bassist Wim Geraets en drummer Ronald Jeurissen.

    • Appaloosa Twirl | ReverbNation
      Speeltijden: 13:45/15:15/16:45 uur.
      Bij Marieke Russel in het Schipperskerkje, Sterre der Zeeplein 12, 6124 AR Schipperskerk.
  • Tribute to Chel Savelkoul door Seniorenorkest de Kingbeek
    Senioren Orkest de Kingbeek is een zelfstandige vereniging, die muzikanten uit allerlei windstreken een laagdrempelige mogelijkheid tot muzikale ontspanning biedt. Op 30 juni, tijdens de tentoonstelling 100 jaor Chel Savelkoul in de kerk van Obbicht, wordt muziek gespeeld van deze Maaslandtroubadour.
    Speeltijden: 13:45/15:15/16:45 uur.
    Stichting Chel Savelkoul, Sint Willibrorduslaan 3, 6125 BL (de kerk) in Obbicht.