Adell Trio, opzwepende gipsy swing in Podiumkerkje Grevenbicht

10 sep , 14:00 Nieuws
adell trio
Op 21 september aanstaande treedt om 19:30 uur voor de eerste keer het Adell Trio op in het Podiumkerkje in Grevenbicht.
Met twee getalenteerde gitaristen en een bevlogen contrabassist brengt dit trio een avond vol met onvervalste en opzwepende gipsy swing. Tsjawo Adell komt net als zijn broer Moro uit een bekende Nederlandse Sinti-muzikantenfamilie. Hij speelde voorheen in zigeunerorkest ‘Tucsi’ het ‘Gipsy Swing Quintett’, ‘The Gipsy Road Show’ en ‘Tabor’ en recentelijk als contrabassist in de ‘Prisor Jazz Band’.
Als solo-gitarist heeft Tsjawo Adell zijn talent en bevlogenheid allang bewezen. Hij weet zich op 21 septermber 2024 in het Podiumkerkje in Grevenbicht ondersteund door zijn broer Moro op ritmegitaar. Janusch Hallema zorgt met zijn energieke baslijnen voor de vurige drive op contrabas en geeft met zijn energieke zang een enorm gedreven uitstraling aan het Adell Trio. Tevens geeft Janusch deze avond meer inzicht in de Gypsy muziek.

Reserveren en aanvangstijd

Het kerkje is open vanaf 19:00 uur, het concert begint om 19:30 uur. Vóór en na de voorstelling en in de pauze kunt u aan de bar een kopje koffie of thee, een glaasje fris of wijn of een flesje bier bestellen. U kunt ter plekke contant betalen.