Auteur Elvin Post te gast bij Krings

10 dec 2022, 16:00 Nieuws
elvin post breekpunt
Op donderdagvond 15 december is auteur Elvin Post te gast bij boekhandel Krings in Sittard voor een signeersessie van zijn nieuwste thriller ‘Breekpunt’.
Post is aanwezig van 19:00 tot 20:30 uur en wordt dan geïnterviewd door Jos van Cann. Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen en te signeren.

Breekpunt

Amy Dudley woont met haar echtgenoot, toptennisser Steven Dudley, en hun dertienjarige zoon Tim in een groot huis op het platteland. Ze runt een coaching praktijk en heeft ogenschijnlijk alles wat ze zich kan wensen. Toch zit Amy niet lekker in haar vel: Steven had lange tijd weinig aandacht voor haar vanwege een zware enkelblessure en Tim wordt gepest op school. Dan krijgt Amy bericht van een vrouw die beweert al een halfjaar een relatie met Steven te hebben. Ze is nog maar nauwelijks van de schrik bekomen of twee gewapende overvallers dringen haar huis binnen, precies op het moment dat Steven zijn langverwachte rentree maakt op het heilige gras van Wimbledon…

Elvin Post

Hij won in 2004 als jongste schrijver ooit de Gouden Strop met Groene vrijdag . Ook zijn tweede thriller, Vals beeld, werd genomineerd voor die prijs. Met Roomservice won hij de Diamanten Kogel, de belangrijkste Vlaamse thrillerprijs. Zijn werk is uitgegeven in het Duits, Frans, Spaans, Turks, Hebreeuws en Indonesisch. Arizona Blues (2018) werd lovend ontvangen.