Belangrijke mededeling: Sittard-Geleen.nieuws.nl verhuist!

21 jul , 16:00 Nieuws
migratie sgn dataverkeer
Sittard-Geleen.nieuws.nl verhuist. En dat zonder dozen in te pakken of meubilair te verplaatsen!
Wat is het geval? Eens in de zoveel tijd worden er qua vormgeving van de site - zeg maar devoorkant, dat wat de lezer ziet - wat zaken gereshuffled.
Maar ditmaal is de operatie een stuk ingrijpender, wantSittard-Geleen.nieuws.nlstapt daarnaast, net als alle andere subdomeinen (lokale sites) onder nieuws.nl over op een ander content management systeem (CMS).
Een CMS wordt ook wel deachterkantvan de site genoemd, de omgeving waarin nieuwsberichten worden voorbereid, klaargezet en gepubliceerd. De verhuizing van alle sites van nieuws.nl van het oude naar het nieuwe CMS is een omvangrijke operatie met mogelijk ook wat onverwachte - tijdelijke - tegenvallers. Er gaan de nodige terabytes aan data over en hier en daar zijn er veranderingen in de functionaliteit.
Volgens planning wordt Sittard-Geleen.nieuws.nl morgen, maandag 22 juli, verhuisd naar de nieuwe omgeving.
We hopen natuurlijk dat de operatie soepel verloopt en wachten in spanning af wanneer we met het nieuwe CMS aan de slag kunnen.
Maandag en dinsdag zullen daarom naar verwachting minder berichten worden geplaatst. Mogelijk plaatsen we tijdelijk berichten volledig op social media en niet enkel de links, zoals u gewend bent. Mogen we rekenen op uw begrip?
In de loop van deze en komende week hopen we dan eventuele tekortkomingen - mochten die er zijn - op te lossen. We stellen het op prijs wanneer u als lezer uw vragen en/of opmerkingen aan ons doorgeeft via [email protected] .