Bright Festival Geleen: programma vrijdag 4 oktober

03 okt , 20:00 Nieuws
artbinsproject
HutsSpot
Op vrijdag 4 oktober vindt in het centrum van Geleen de tweede dag plaats van het derde Bright Festival, een festival rond innovatie, duurzaamheid en circulariteit.
De volgende activiteiten staan op het programma:

Ambitieus MKB046-dag voor ondernemers

Voor het derde jaar op rij kun je als ondernemer je hart ophalen bij de ondernemersdag tijdens BRIGHT Festival.
Inspiratie, innovatie en verbinding zijn de ingrediënten van de Ambitieus MKB046-ondernemersdag. Grijp jouw kans en kom op vrijdag 4 oktober naar Geleen om als ondernemer verder te groeien.
Wat kun je verwachten?
Tijdens BRIGHT Festival, georganiseerd in het Galfettigebouw in hartje Geleen, bundelen Ambitieus MKB046, Stadslabs Sittard Geleen, DenimX, Brightlands en vele anderen hun krachten om een bijzondere ondernemersdag te organiseren, de Ambitieus MKB046-ondernemersdag. Bekijk ook het voorlopige programma.
  • Inspireren: ontmoet en leer van andere ambitieuze ondernemers, experts en kennispartners;
  • Innoveren: raak geïnspireerd door innovatieve ideeën van startups en stem mee op het beste concept;
  • Interactief: ga aan de slag met digitalisering, circulariteit en duurzaamheid en zet je kennis direct in voor jouw bedrijf;
  • Verbinden: schud handen met gelijkgestemden en ga naar huis vol inspiratie.
Gratis toegang voor leden Ambitieus MKB046
Ben je lid van Ambitieus MKB046? Dan ontvang je een toegangsticket t.w.v. € 75 ex. btw. Nog geen lid? Registreer je kosteloos via www.ambitieusmkb046.nl.

Van saaie afvalbak tot kunstwerk

Op 5 oktober organiseert Ambitieus MKB046 een kennis- en innovatiemarkt tijdens de Ambitieus MKB046-ondernemersdag in het Galfettigebouw in Geleen. Kom langs en ontmoet kennispartners die klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden en inzichten te delen.
Dit is dé kans om je te laten inspireren, nieuwe kennis op te doen, en te ontdekken hoe jouw bedrijf kan profiteren van de laatste innovaties en ontwikkelingen.
Zorg dat je erbij bent en benut deze unieke gelegenheid om nieuwe samenwerkingen aan te gaan tijdens BRIGHT Festival!

Een prijs voor het meest innovatieve idee

Tijdens de Ambitieus MKB046-ondernemersdag van BRIGHT Festival zetten we innovatieve ideeën in de schijnwerpers. In één minuut tijd mogen een aantal startups hun fantastische idee pitchen aan het publiek.
En het leukste van alles is dat deelnemers aan de ondernemersdag mogen meestemmen op het beste idee. De startup met de meeste stemmen gaat naar huis met de Startup Award en een prachtige geldprijs.
Datum: vrijdag 4 oktober van 09:00-17:00 uur.
Locatie: Galfetti-paviljoen, Markt in Geleen.

Maak van oud plastic afval zelf weer iets nieuws

Kom naar de Plastic Minifabriek op de eerste verdieping van het Galfetti-paviljoen in het centrum van Geleen. Hier ontdek jij met je eigen handen hoe we van oud plastic afval weer iets compleet nieuws maken.
Je leert plastic sorteren, verkruimelen en smelten, en ziet hoe we er daarna nieuwe producten van kunnen maken. Het is een leuke en leerzame ervaring voor kinderen en iedereen die geïnteresseerd is in recycling.
Doe mee en zie hoe afval een tweede leven krijgt!
Datum: vrijdag 4 oktober van 10:30-16:00 uur, en op zaterdag 5 oktober van 10:00 tot 17:00 uur.
Locatie: eerste verdieping Galfetti-paviljoen, Markt in Geleen.