Drie beloftenspeelsters maken overstap naar selectie Fortuna Vrouwen

25 aug , 18:00 Nieuws
beloften fortuna vrouwen naar selectie
Fortuna Vrouwen heeft drie speelsters definitief overgeheveld van het beloftenteam naar het eerste elftal.
Ted Rooijendijk, Hanne Thijs en Sanne Arons voegen zich bij de selectie van hoofdtrainer Glenda van Lieshout.
De 20-jarige Ted Rooijendijk kwam in 2022 samen met haar zusje Suus over van UDI'19. In Sittard voegde de aanvalster zich bij het beloftenteam van Fortuna Vrouwen. Afgelopen seizoen debuteerde Rooijendijk in het eerste elftal als invaller in het duel met FC Utrecht voor de KNVB-beker. Enkele dagen later volgde ook het debuut in de Azerion Vrouwen Eredivisie.
Hanne Thijs is afkomstig van het Belgische Oud-Heverlee Leuven en voetbalt sinds vorig jaar zomer in Sittard. De 18-jarige Thijs debuteerde nog niet officieel in het eerste elftal van de Fortuna Vrouwen.
Ook Sanne Arons, voormalig jeugdspeelster van RKSV Bekkerveld, wacht nog op haar officiële debuut voor de Fortuna Vrouwen. De speelster deed vorig seizoen wel al een aantal keren mee tijdens oefenwedstrijden, waarbij ze onder andere trefzeker was tegen FV Mönchengladbach.
Daarnaast heeft ook Rachid Moesant, die vanaf de start al actief is als assistent-trainer van de beloften, een contract getekend in Sittard. Moesant zal zijn derde seizoen ingaan als assistent-trainer van het beloftenelftal en zal zich onder andere bezighouden met het doorontwikkelen van de talenten in de hoop dat zij net zoals Rooijendijk, Thijs en Arons op termijn door kunnen stromen naar de Fortuna Vrouwen.