Fanfare Sint Jan Leyenbroek start Funfare

08 jul 2023, 16:00 Nieuws
sluit aan bij de funfare
Nieuw Talent Orkesten zijn nieuwe muziekgezelschappen voor mensen die altijd al een instrument hadden willen bespelen maar er nooit toe kwamen.
Of voor mensen die ooit al eens een instrument bespeelden en die oude hobby graag nieuw leven in willen blazen.
Grevenbicht en Obbicht gingen in een samenwerking tussen Koninklijke Harmonie Aurora en harmonie Concordia Obbicht al voor en ook harmonie Sint Joseph uit Sittard startte met veel succes een Nieuw Talent Orkest op.
In Geleen is inmiddels ook harmonie Sint Augustinus met een traject gestart.
funfare sint jan qr code
En datzelfde geldt voor Fanfare Sint Jan uit Leyenbroek, Sittard, al doen ze het in Leyenbroek net even anders. In september start Fanfare Sint Jan met de Funfare, een eenmalig orkest voor oud-muzikanten, nieuwe muzikanten en alles daar tussenin. Deelname is al mogelijk vanaf 25 euro. De Funfare is bedoeld voor iedereen. Ooit muziek gemaakt en dat weer oppakken? Graag muziek maken in groepsverband? Nooit muziek gemaakt, maar dit alsnog willen proberen? Dan is dit hét orkest om aan deel te nemen. In slechts 12 weken wordt samen met de fanfare een programma voorbereid, dat tijdens het slotspektakel op zondag 10 december zal worden uitgevoerd voor publiek.
Deelname aan de Funfare is uit te breiden met een opfriscursus of, voor wie nog nooit muziek heeft gemaakt, 12 weken muziekles in groepsverband, met halverwege instroom bij de funfare.
Meer informatie of aanmelden kan met een e-mail aan [email protected] , of scan de QR-code. Op zaterdag 2 september om 11:00 uur vindt er een informatieochtend plaats, aanmelden hiervoor kan ook via de e-mail.
planning funfare sint jan