Geen Boekenweek maar wel een week vol boeken

04 mrt 2021, 18:42 Nieuws
geen boekenweek maar wel een week vol boeken
De Boekenweek die jaarlijks in maart plaatsvindt wordt in verband met corona eenmalig verplaatst naar de zomer, wanneer de boekhandels open zijn en je ook weer gewoon de bibliotheek kunt bezoeken.

Het Voorwoord van de Boekenweek

Bibliotheek De Domijnen kijkt alvast vooruit en geeft graag aandacht aan het Voorwoord van de Boekenweek in de originele periode van de Boekenweek, 6 tot en met 14 maart. Kom in de stemming met een verrassingspakket en neem een abonnement Lekker Lezen Plus bij De Domijnen met korting.

Een greep uit het programma

Het wordt een week met landelijk volop aandacht voor schrijvers, boeken en de auteurs van de komende Boekenweek: Hanna Bervoets en Roxane van Iperen. In plaats van het traditionele Boekenbal is er een tv-uitzending met een reeks schrijvers, muziek en aandacht voor het thema van de komende Boekenweek: Tweestrijd. Van 8 tot en met 12 maart is dagelijks Eus'Boekenclub te zien. Een vrolijk programma met Özcan Akyol waarin dagelijks het nieuwste boek van een bekende Nederlandse schrijver centraal staat. En het lezersplatform Hebban levert dagelijks een contentprogramma met interviews en leestips, en voor degenen die zelf actief aan de slag willen bieden ze een Voorwoord schrijfwedstrijd.

Aanbieding abonnement

Met zoveel aandacht voor boeken en juist nu in coronatijd extra uren om te lezen, maakt de bibliotheek het extra aantrekkelijk een abonnement te nemen. In de periode van 6 tot en met 14 maart kun je voordelig een Lekker Lezen Plus abonnement afsluiten, waarbij je ook toegang hebt tot het lenen van e-books via de online bibliotheek. Tijdens het Voorwoord van de Boekenweek betaal je slechts 30 euro voor dit abonnement tot het eind van het jaar. En je hoeft geen inschrijfkosten te betalen. Ook voor het afsluiten van een ander abonnement hoef je tussen 6 en 14 maart geen inschrijfkosten te betalen.

Boek een verrassingspakket

Kiezen uit het enorme aanbod kan soms lastig zijn, daarom helpt de bibliotheek de leden door een verrassingspakket boeken aan te bieden. Ook geven de medewerkers leestips op de website. Klanten kunnen hun favoriete tips reserveren en afhalen tijdens de beperkte openstelling.