Geleen Calling: van Belgische Postpunk tot aan Taylor Swift

08 okt , 16:00 Nieuws
geleen calling thefestivaloktober2024
Zaterdag 12 oktober aanstaande staat de alweer vierde editie van Geleen Calling The Festival! op het programma. En het wordt een hele bijzondere met een diversiteit aan muziekstromen.
Ook ditmaal op twee locaties en met vier podia. Vanaf 14:30 uur de beste (live) muziek met 12 bands en 4 DJ’s. Het programma is tot 19:30 uur gratis te bezoeken, daarna geldt voor het slotconcert met 3 sensationele bands een ticketprijs van 10 euro (in de voorverkoop).
Komen de liefhebbers van Postpunk en New Wave sowieso goed aan hun trekken in concertzaal de Reünie, de liefhebbers van pop krijgen in Theater de Karroessel een heerlijk programma gepresenteerd. En pendelen tussen beide locaties (1 minuut looptijd) zorgt voor een nóg betere beleving van alles wat op dit moment “hot” is in muziekland.
Speciale tip/aanrader voor de jeugd: vanaf 18.45 uur geeft Taylor Swift (tribute by Lovestory) een GRATIS concert in de grote zaal van de Karroessel. Veel hits van Taylor Swift komen dan voorbij, dus dat wordt meezingen.