Gilde de Graven heeft voor deze cursussen nog enkele plekken vrij

02 okt , 10:00 Nieuws
gilde de graven molenstraat 42 geleen
beeldcitaat google earth
Voor snelle beslissers: Gilde de Graven in Geleen heeft voor onderstaande drie cursussen nog enkele plekken vrij.
Mocht je interesse hebben, meld je dan nu aan via de website van Gilde de Graven.

Workshop Abstractfotografie

Je bent redelijk vaardig met je eigen camera, en je wil nu je fotografische vaardigheden verder ontwikkelen. Misschien is deze korte cursus/workshop abstractfotografie dan iets voor jou! Wat gaan we doen? Iedereen maakt weleens een foto van een mooi op opmerkelijk gebouw of voorwerp. Maar hoe laat je het gemaakte beeld ook krachtig en interessant overkomen. Deze cursus/ workshop van Gilde De Graven zal bestaan uit 2 lessen van 2 uur en die zullen gegeven worden door Wil Wouters. De eerste zal plaatsvinden op donderdagavond 3 oktober en de tweede 2 weken later op donderdag 17 oktober zodat jullie voldoende tijd hebben om je huiswerk te maken. De tijden voor beide bijeenkomsten zijn van 19:00 tot 21:00 uur.

Training Mindfulness

Gilde De Graven biedt vanaf 3 oktober a.s. een korte cursus mindfulness aan.
Sommigen zullen er (training mindfulness) weinig zin in hebben, ook al weten ze dat het goed voor hen is. Ze kunnen mindfulness ‘zweverig’ vinden. Rationeel is dat niet want er is inmiddels zoveel wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van mindfulness dat je dit moeilijk meer als ‘alternatief’ of ‘flauwekul’ kunt wegzetten.
Marianna Willems neemt u in ruim twee uur durende lessen (incl. korte pauze) op donderdagavond 3, 10 en 17 oktober mee in een wereld van zelfontdekking en zelfontplooiing, waarin u leert dat u het waard bent uzelf te mogen zijn.

Ambachtelijk Boekbinden

Op 2 maandagavonden 7 en 14 oktober leert Mathieu Hendriks u bij Gilde De Graven een beetje boekbinden. Er is geen speciale voorkennis van boekbinden nodig om de Japanse doos te maken in 2 lesavonden.
De Japanse doos wordt opgebouwd uit 4 opstaande zijden, een bodem en twee sluitkleppen.
De sluiting zit aan een zijkant en bestaat uit een lint of uit een lint met Japanse sluitbeentjes, dit is dan bevestigd in de bovenste sluitklep en een zijkant.
Officieel wordt de doos van achter naar voren geopend; door hem om te draaien kun je hem ook op de westerse manier openen.