Limburgs Toneel maakt reclamespotje

25 sep 2015, 13:00 Nieuws
nn61p9hkdfnn1q7cq3cs9keq6 limburgs toneel 2
Pssst... heeft u het al gehoord? Het Limburgs Toneel gaat op zaterdag 26 september een reclamespot opnemen in het centrum van Sittard. En niet zomaar maar een! Nee, een hele échte. En dat gebeurt natuurlijk met een wagenspel.
'Het reclamespotje' is een parodie op de reclamewereld, waarin glitter en glamour hand in hand kunnen gaan met domheid. Het lukt regisseur Bruno maar niet om met zijn crew een reclamefilmpje tot stand te brengen. Hij is zelf niet al te duidelijk in zijn aanwijzingen maar zijn spelers doen steeds iets anders dan hij voor ogen heeft. Vooral het filmsterretje Beverly drijft hem tot wanhoop.
De opnames vinden verspreid over de middag op verschillende locaties in de binnenstad van Sittard plaats. Hieronder ziet u hoe laat en waar u wellicht een rol als figurant in het spotje bemachtigen.
  • 13:00 uur Markt (voor Schtad Zitterd)
  • 14:30 uur Voorstad (bij Kleikamp)
  • 15:15 uur ABC complex (bij het Carnavals monument)
  • 16:00 uur Limbrichterstraat (bij Stadsfontein/De Kup)
  • 17:00 uur Limbrichterstraat (bij Stadsfontein/De Kup)
"Het reclamespotje' werd geschreven door Peter van den Bijllaardt en wordt geregisseerd door Fien Tans. De rolverdeling is als volgt: Beverly: Marion Barten; Jet: Mariena Slagboom; Bruno: Richard Schmeits; Bart: Quincy Grootjans. En misschien is er ook wel een rolletje voor u weggelegd, als figurant! Bent u erbij?
Tot slot nog nog een tip voor wie een opknapbeurtje nodig heeft, of gewoon toe is aan een lekkere hot stone massage: breng beslist een bezoek dan de De sjoonheidssalon van Tant Fing , een echte aanrader.
lts reclamespotje