Na geslaagd MP Fissa is het tijd voor de 90s Mega Party

24 jun 2017, 13:21 Nieuws
boef op mp fissa
Vrijdagavond gingen de jaarlijkse MP Feesten van start in het centrum van Geleen. In het feestpaviljoen op de Markt was de eerste avond voor de jeugd van 12 tot 21 jaar.
Onder de noemer MP Fissa stonden speciaal op deze doelgroep afgestemde acts op het programma, zoals DJ AK, StukTV, de momenteel razendpopulaire rapper Boef, Outsiders, Urban Dance Factory en We are Reality. Met deze speciale en geslaagde avond voor jongeren slaat de organisatie van de MP Feesten dit jaar bewust een nieuwe weg in. De afgelopen jaren kwamen vooral de ouderen op de eerste avond van de MP Feesten aan hun trekken. Voor jongeren tot 21 jaar waren er tot MP Fissa amper festiviteiten binnen de gemeente.
Zaterdagavond om 20:00 uur is het dan weer tijd voor de wat oudere generatie met de zesde editie van de altijd populaire 90s Mega Party. Vanavond maken Flamman & Abraxas , Jeckyll & Hyde , DJ Kicken , 90’s Forever DJ Team en Urban Cookie Collective hun opwachting. Gegarandeerd goed voor een gezellige en swingende feestavond.
Zondag keert de Ronde van Geleen na jaren van afwezigheid terug in het centrum van Geleen. Tijdens de wielerwedstrijden valt in het feestpaviloen van alles te beleven. Er is live-cooking , een Sport Corner waar live diverse sportevenementen kunnen worden gevolgd, zoals de F1 Grand Prix in Bakoe, er is een F1 simulator, een afwisselend podiumprogramma en er worden twee prijzen uitgereikt: de Kiwanis Award en de Harrie Canisius Award .