Musical ‘VOLLE KRACHT VOORUIT!’ 13 november in Toon Hermans Theater Sittard

16 okt , 12:00 Nieuws
passagierscruiseschip op de rivier zonnebloem
© Freep!k
Nationale Vereniging de Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar. Om dit jubileum extra cachet te geven, is een speciale musical gemaakt: VOLLE KRACHT VOORUIT!.
Deelnemers en vrijwilligers van de regio's Carboonland en Westelijke Mijnstreek bezoeken deze voorstelling op woensdag 13 november vanaf 14:00 uur in het Toon Hermans Theater in Sittard.
VOLLE KRACHT VOORUIT! is een muzikale reis langs 75 jaar Zonnebloem met Joke de Kruijf in de hoofdrol als eerste stuurvrouw. De bezoekers gaan aan boord van een bijzonder cruiseschip en laten zich meevoeren door een muzikale theatershow. Ze ervaren de energie van de jonge crew, het adembenemende decor, wisselende kostuums, lichtshows en onvergetelijke liedjes uit verschillende decennia. Nostalgie en nieuwe tijden smelten samen.

Herinneringen

Het verhaal roept herinneringen op aan 75 jaar verbinding en vriendschap en blikt vooruit. De bemanning trakteert het publiek op originele meezingers, mooie ballads, pakkende medleys, sensationele dans en ontroerende verhalen. Het schip kiest 1,5 uur lang het ruime sop. De bezoekers ervaren de magie van het theater, op weg naar de wereld van mogelijkheden.

Belangeloos

Sinds de oprichting 75 jaar geleden, zet De Zonnebloem zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. Ruim 29.000 vrijwilligers zijn dagelijks, wekelijks en maandelijks in de weer om te voorkomen dat deze mensen in sociaal isolement raken. Of het nu gaat om huisbezoek, theater- en/of filmbezoek, samen boodschappen doen, wekelijkse gezelligheidsbijeenkomsten of korte vakanties; de vrijwilligers zetten zich altijd belangeloos in voor hen.