Geleense Noelle Hendrix (18) treedt op met Karin Bloemen

19 mrt 2017, 11:10 Nieuws
karin bloemen staand fotograaf nick van ormondt 002
Sinds het begin van dit jaar toert Karin Bloemen met haar nieuwe show 'Volle Bloei' door de theaters van Nederland.
Een onderdeel van de show is een optreden met een lokaal talent. In de Westelijke Mijnstreek werd deze zoektocht met als jury Suus Segers uitgevoerd. Dat leverde drie kandidaten op waaruit Karin Bloemen de 18-jarige VWO-6 leerlinge Noelle Hendrix uit Geleen selecteerde. Zij zal dus op 25 maart in Schouwburg De Domijnen samen met La Bloemen een nummer ten gehore brengen.

Lokaal talent gescout voor show op 25 maart in Schouwburg De Domijnen

Noelle zingt en acteert al vanaf haar zesde jaar. Ze volgde vier jaar toneellessen bij het Sittardse Pitboeltheater en drie jaar musicallessen bij Artamuse in Geleen. Op dit moment maakt ze onderdeel uit van Jong Laagland en heeft ze alweer voor het vierde jaar toneellessen. Daarnaast heeft ze ook nog twee jaar zanglessen gevolgd bij zangpedagogen Ria Janssen en Diana Dahmen-Olierook. Ze deed mee aan een talentenjacht in Sittard en werd daar tweede. Noelle grijpt iedere gelegenheid om te acteren en/of te zingen of het nu een schoolmusical of kerstconcert is of een crematie of bruiloft. Voorlopig blijft zingen en acteren nog een hobby want volgende jaar hoopt ze psychologie te gaan studeren in Maastricht! Maar wie weet.
Karin Bloemen neemt in deze nieuwste show haar publiek mee naar, zoals ze zelf zegt, de bloei van haar leven. De show is een mooie afwisseling tussen prachtige liedjes en hilarische stukjes en verhalen uit het leven van Bloemen tot nu toe. De liedjes zijn van gerenommeerde schrijvers als Jan Boerstoel, Jan Beuving en Koen van Dijk. Haar partner Marnix Busstra maakte de composities. In deze show komen zowel de sublieme zangkwaliteiten als haar komisch talent tot volle bloei. Bijzonder aspect van deze show is het spectaculaire lichtdesign van Daan Oomen, die verantwoordelijk is voor een aantal van de grote shows in Las Vegas.
Maar een van de belangrijkste onderdelen van de show is het optreden met lokaal talent. 'In typetjes kan ik allerlei karakters neerzetten, maar er gaat niks boven het enthousiasme en het verwachtingsvolle van echte jonge zangers en zangeressen. Dat pure van de jeugd kan alleen de jeugd zelf laten zien', aldus Karin Bloemen. Iets dat Noelle Hendrix zeker zal waar maken.
De show van Karin Bloemen is op 25 maart om 20:00 uur in Schouwburg De Domijnen in Sittard-Geleen. Kijk voor meer informatie op www.dedomijnen.nl .