NOLIKO Maaseik bouwt aan nieuw team

18 mei 2016, 10:50 Nieuws
2016051704 bruno nicols
Amper bekomen van het verlies in de play-off finale om het Belgisch kampioenschap is volleybalclub NOLIKO Maaseik al bezig met het samenstellen van een nieuw team voor het seizoen 2016-2017.
Nadat eerder al de Slowaakse international Branislav Skladany en de Belgische international Martijn Colsen zijn vastgelegd, maakte Noliko vandaag bekend ook twee Argentijnse top volleyballers te hebben aangetrokken.
De 29 jarige in Corrientes ten noorden van Argentinië geboren Facundo Santucci heeft een groot deel van zijn carrière gespeeld bij het topteam Boca Juniors, waarna hij doordrong tot de Argentijnse nationale selectie. In 2013 verhuisde hij naar Europa, waar hij aan de slag ging bij het Franse Toulouse.
De Argentijn Nicolás Bruno is de 2e Argentijnse topspeler die is aangetrokken om het team te komen verstrekken. Nicolás speelde voor Argentijnse clubs Boca Juniors, Mendoza Volley en Bau Mar del Plata. Als Argentijnse international nam hij deel aan de Olympische Spelen in Londen 2012. Nicolás is vele malen gelauwerd als beste receptiespeler.