Open dag Doorstart Media bij Plinthos

22 jun , 10:00 Nieuws
doorstart media radio tv open dag 1
Doorstart Media nodigt iedereen uit voor een inspirerende en interactieve Open Dag op zondag 23 juni van 11:00 tot 15:00 uur in Plinthos in Daniken.
Op deze open dag biedt krijgen bezoekers de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van Doorstart Radio en TV. Geïnteresseerden kunnen zelf in samenwerking met Out of the Box Studio uit Born ervaren hoe het is om tv en radio te maken en een programma te presenteren. Vrijwilligers van Doorstart Media zullen demonstraties geven en bezoekers begeleiden om zelf een radioprogramma op te zetten en te presenteren.

Ervaar de wereld van regionale radio en televisie bij Doorstart Media

Daarnaast is er uitgebreide uitleg over het gebruik van professionele camera's en andere audiovisuele apparatuur. Experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te laten zien hoe televisieprogramma's worden geproduceerd.

Programmahoogtepunten

  • Hands-on radiopresentatie: Neem plaats achter de microfoon en presenteer uw eigen programma.
  • Technische workshops: Leer de kneepjes van het vak over geluids- en beeldtechniek.
  • Vragen en antwoorden: Krijg antwoord op al uw vragen van onze professionele medewerkers.

Presentatie

Gedurende de dag zal er een speciale presentatie worden gehouden waarin het hele productieproces van een radio- en televisie-uitzending wordt uitgelegd. Deze presentatie biedt een diepgaand inzicht in hoe programma's worden voorbereid, opgenomen en uitgezonden. Het is een ideale gelegenheid om te leren van ervaren professionals en te ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het maken van media.
Dit evenement is gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Of u nu een aspirant radio- of televisiemaker bent, of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van de media, de Open Dag van Doorstart Media biedt voor ieder wat wils.
Locatie: Plinthos Daniken, Daniken 1, Sweikhuizen-Geleen
Datum en tijd: zondag 23 juni 2024, van 11:00 tot 15:00 uur
doorstart media radio tv open dag 2