Schietincident Bradleystraat Sittard opnieuw in Opsporing Verzocht

07 dec 2020, 16:10 Nieuws
schietincident sittard foto bjorn de hoog
In de uitzending van het veelbekeken programma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond opnieuw aandacht besteed aan een schietincident in Sittard.
Dat incident vond op 12 september rond 23:10 uur plaats op de Bradleystraat. Het slachtoffer, de 38-jarige Anthony P. uit Sittard, liep daarbij ernstig letsel op. De zaak werd eerder al op 22 september in Opsporing Verzocht onder de aandacht gebracht. Daarin werden ook beelden van een op de Raadskuilderweg in Geleen aangetroffen uitgebrande motor getoond. De politie vermoedt dat de motor werd gebruikt door degenen die het op P. hadden gemunt.
De politie heeft na die eerste uitzending een aantal bruikbare tips gekregen die het onderzoek verder hebben geholpen. Op 4 december deed de politie middels een ‘SMS-bom’ aan omwonenden in de omgeving van de Bradleystraat en de Raadskuilderweg een oproep aan getuigen om zich te melden.
De uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdagavond om 20:30 uur te zien op NPO1.
Opsporing Verzocht is iedere dinsdag rond de klok van 20.30 uur te zien op NPO 1 en wordt op woensdagmiddag om 13:35 uur herhaald op NPO 2.
In de uitzending van morgenavond komen nog twee andere Limburgse zaken aan de orde: een woninginbraak in Maastricht en een woningoverval in Swalmen.