Vincentiusvereniging Geleen verkoopt kleding tegen halve prijs

15 mrt , 14:00 Nieuws
kleding hangend aan een rek zwart wit cc0 pexels
Aanstaande zaterdag 9 en zondag 10 maart is de winkel van de Vincentiusvereniging Geleen van 10:00 tot 14:00 uur open.
Op deze dagen is alle kleding voor de halve prijs te koop. Ook op de donderdagen 14 en 21 maart is er kledingverkoop van 10:00 tot 13:00 uur.

Inleveren goederen

U kunt elke dinsdag en donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur en ook op de zaterdag en zondag als de winkel open is in goede staat verkerende boeken, tijdschriften, kleding, schoenen, tassen, riemen, dc's, dvd's, lp's, beddengoed, handdoeken, theedoeken, gordijnen en tafelkleden inleveren. Op dinsdagochtend is de winkel niet open dan kunt u alleen maar goederen afgeven.
Goederen kunnen evenwel geweigerd worden als ze niet schoon, heel en in bruikbare staat zijn. Hiermee wil de vereniging voorkomen dat zij extra kosten moet maken voor het afvoeren van onbruikbare goederen.
Er is ook weer ruimte om tweedeurs kledingkasten, bedden, matrassen en banken aan te nemen. Alles dient echter heel, compleet en schoon te zijn en nog goed te functioneren. Kort gezegd: in een staat waarin u deze spullen zelf ook zou willen ontvangen.
Mocht u een van deze zaken willen schenken dan kunt u duidelijke foto's van de spullen met uw gegevens sturen naar [email protected]. De Vincentiusvereniging neemt dan per mail contact met u op.
Naast boeken, kleding, cd's/dvd's/lp's heeft de Vincentiusvereniging ook postzegelverzamelingen, muntenverzamelingen en verzamelingen sigarenbandjes.
Alle dvd's zijn nu per 4 stuks te koop voor één euro. Dus: sla uw slag!