Vind jij jouw mama de liefste mama van Sittard?

06 mei 2018, 8:27 Nieuws
winnaar de liefste mama liwi foto
Volgende week zondag is het Moederdag, een dag waarop we onze moeders eens volop in het zonnetje zetten.
En zeg nou zelf: als er eentje is die dat verdient, dan is zij het wel! Maar: hoe vaak zet jij je moeder eigenlijk in het zonnetje? Doen we dat niet veel te weinig? Inderdaad, en juist daarom organiseert Centrummanagement Sittard samen met de winkeliers van de Sittardse binnenstad weer de verkiezing van De Liefste Mama van Sittard!
Je kunt door het invullen van een online deelnameformulier laten weten waarom jouw mama de liefste is. Door mee te doen maak je kans op een te gekke Moederdagprijs!
Laat weten waarom jouw mama zo speciaal voor je is, waarom zij de állerliefste van Sittard is. Iedereen kan meedoen, want het Centrummanagement gaat op zoek naar de tien leukste inzendingen over piepjonge moeders, de alleroudste moeders en alles wat daar tussenin zit. Moeder ben je tenslotte hun hele leven. Uiteraard is het toegestaan dat de papa's de allerkleinsten een handje helpen bij het 'typ-gedeelte' van deze verkiezing.
De prijsuitreiking van de 'Liefste mama van Sittard verkiezing' vindt plaats op zaterdag 12 mei tijdens het MoederdageventAlles veur de mam. De mama's die de hoofdrol spelen in de tien leukste inzendingen ontvangen tijdens de prijsuitreiking een leuke verrassing. Één mama valt de eer te beur om als de allerliefste te worden aangewezen en wint een weekend gratis rijden in een gloednieuwe MINI van Keram Maastricht.
Je kunt het deelnameformulier nog vandaag en morgen invullen. Doe het, want je moeder verdient het!
05 mei 620x80px alles veur de mam 01