Vredeslicht 2023 Limbricht

13 dec 2023, 20:00 Nieuws
vredeslicht limbricht 2023 6
Scouts van landen uit de hele wereld hebben weer het Vredeslicht opgehaald in Oostenrijk, om het vervolgens in hun eigen land te verspreiden.
Het Vredeslicht is een teken van warmte, vriendschap en vrede. Uit dit vlammetje ontstaat zo een oceaan van licht in deze donkere tijden.
Na het verlichten van het kerkhof de afgelopen jaren, werken Scouting St. Salvius en Stichting Oude Salviuskerk dit jaar opnieuw samen om het Vredeslicht uit te delen in Limbricht. (Lees verder onder de foto.)
vredeslicht limbricht 2023 4
De bijeenkomst is niet enkel bedoeld voor bewoners van Limbricht, maar voor iedereen die wil komen. Iedereen is welkom om het Vredeslicht op te halen. Natuurlijk kunt u het Oude Salviuskerkje ook bezoeken en worden er tijdens het verdelen kerstliederen gespeeld op het orgel.
Aanstaande zaterdag 16 december kun je tussen 16:00 en 20:00 uur het Vredeslicht gratis ophalen in het Oude Salviuskerkje aan de Platz 2 in Limbricht. Denk wel aan een potje of lantaarn met een kaars om het vlammetje veilig te vervoeren.
Ook is het mogelijk om een kaarsje op te halen om op het kerkhof in Limbricht neer te zetten bij de vele graven. Scouting Sint Salvius hoopt zo samen met u Limbricht te verlichten én te verbinden.
vredeslicht limbricht 2023 5