Zondag prinsenreceptie Forum Sittard

14 jan 2016, 10:39 Nieuws
z oh sander td
Aanstaande zondag 17 januari organiseert de Senaat van de Marotte de traditionele prinsenreceptie voor de kersverse nieuwe stadsprins Sander I in het Forum in Sittard.
Iedereen is van harte uitgenodigd om stadsprins Sander I, die de avond ervoor geïnstalleerd wordt, te feliciteren met zijn prinsschap. Traditiegetrouw wordt deze receptie door de Senaat van de Marotte aangeboden aan de nieuwe stadsprins. De receptie begint om 13:30 en eindigt om 16:00 uur.
Ook dit jaar is gekozen voor het Forum theater als decor voor de prinsenreceptie, bij uitstek een feestlocatie waar jong en oud samen kunnen komen om te genieten van een gezellige middag. Een middag waar de kleinste Marotte en Marotinnekes in een aparte ruimte allerlei spelletjes kunnen spelen en mooi geschminkt worden. Uiteraard is de Marottekapel ook dit jaar weer present om de aanwezigen te voorzien van traditionele Zittesje muziek tussen de felicitaties door. Aangezien stadsprins Sander I lid is van drie muziekgezelschappen zou deze middag nog wel eens heel muzikaal kunnen worden!
Op de foto: Een dolblije Sander met zijn kapel Jonge Klaore (Foto: Ton Dirkx, Sittard)