Zonnige melodieën bij Doorstart Radio: Lentekriebel Top-40

25 mrt , 18:00 Nieuws
radio studio muziek opname concept
Op zaterdag 30 maart hoor je tussen 15:00 en 18:00 uur de lente op zijn best bij de Lentekriebel Top-40 op Doorstart Radio.
Het brein achter de allereerste Lentekriebel Top-40 is niemand minder dan discjockey Michel van Dijke, bijgestaan door zijn onafscheidelijke sidekicks Nasredien Elhanz en Carl van Dijke, bekend van het populaire radioprogramma Kletsklank.
De Lentekriebel Top-40 is samengesteld uit verzoeknummers van luisteraars van deze online radiozender. Het resultaat is een zonnige lijst van de favoriete melodieën van het publiek, perfect om de lente mee te verwelkomen. De uitzending wordt op Eerste Paasdag herhaald en is daarna nog een week lang beschikbaar om terug te luisteren.
Doorstart Radio is het product van de inspanningen van talloze vrijwilligers, die dagelijks uitzendingen verzorgen vanuit de Out of the Box TV Studio in Born. Het doel is om volgend jaar een officiële zendmachtiging te verkrijgen voor zowel radio als televisie, waarmee het bereik van het station verder kan worden uitgebreid.
Mis deze lentefrisse muzikale traktatie niet! Stem af op Doorstart Radio via www.doorstart-media.nl en geniet van de Lentekriebel Top 40 op zaterdag 30 maart.