HC Meshkov Brest in finale LHD 2011

Sittard-Geleen, 28-12-2011 | De eerste halve finale van de Limburgse Handbal Dagen tussen HC Meshkov Brest en RK Porec werd gekenmerkt door een groot aantal mooie acties. Tijdens de wedstrijd werd pas na drie minuten voor de eerste keer het net gevonden door goed werk van de verdedigers en de keepers. Door het goede tactische spel van onder meer Man of the Match Yuri Tatarin kon HC Meshkov Brest uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe trekken. Tijdens de eerste helft gingen de teams gelijk op. Vlak voor rust wist Meshkov Brest een kleine voorsprong te nemen en ging de rust in met een 10-7 voorsprong op RK Porec. Na de rust gingen de spelers van beide partijen er weer met frisse moed tegenaan. In de tweede helft was het spel wat fysieker dan in de eerste akte. De spelers speelden ook een stuk sneller. Dit maakte de wedstrijd interessanter. Ondanks alle inspanningen van RK Porec wist Meshkov Brest uit te lopen naar een 25-17 overwinning.

Sittard-Geleen, 28-12-2011 | De eerste halve finale van de Limburgse Handbal Dagen tussen HC Meshkov Brest en RK Porec werd gekenmerkt door een groot aantal mooie acties. Tijdens de wedstrijd werd pas na drie minuten voor de eerste keer het net gevonden door goed werk van de verdedigers en de keepers. Door het goede tactische spel van onder meer Man of the Match Yuri Tatarin kon HC Meshkov Brest uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe trekken.
Tijdens de eerste helft gingen de teams gelijk op. Vlak voor rust wist Meshkov Brest een kleine voorsprong te nemen en ging de rust in met een 10-7 voorsprong op RK Porec. Na de rust gingen de spelers van beide partijen er weer met frisse moed tegenaan. In de tweede helft was het spel wat fysieker dan in de eerste akte. De spelers speelden ook een stuk sneller. Dit maakte de wedstrijd interessanter. Ondanks alle inspanningen van RK Porec wist Meshkov Brest uit te lopen naar een 25-17 overwinning.

Voor RK Porec was Rudolf Cuzic een echte uitschieter. Niet zozeer vanwege het aantal goals, maar wel vanwege zijn inzet voor het team. Hij stuurde zijn teamgenoten goed aan en door zijn opofferingen kon RK Porec lang mee doen om de winst binnen te halen. HC Meshkov Brest is de eerste finalist van de Limburgse Handbal Dagen 2011. RK Porec strijd om de derde plaats tegen de winnaar van de wedstrijd Kras / Volendam tegen OCI Nitrogen / Lions.

Bron: lhd.nl