MVV-Fortuna Sittard thriller op voorhand

Wedstrijden tussen MVV en Fortuna Sittard zijn altijd beladen, want verliezen van een streekgenoot wil niemand. De ontmoeting van vrijdagavond in de Geusselt is extra spannend, want beide ploegen hebben evenveel punten en beide ploegen knokken nog om een plekje in de play-offs.

Fortuna Sittard mist in elk geval twee spelers: Yonathan Hendrickx is geschort en Niels Vets is geblesseerd. Ook het meespelen van de licht geblesseerde Sjoerd Linssen is nog niet helemaal zeker. Aan MVV-zijde ontbreken Sjors Verdellen en Michael La Rosa.
Verliezen is voor beide ploegen geen optie en ook met een gelijk spel schieten de teams weinig op. Alleen de winst telt en dat betekent dat er in elk geval een razend spannende pot op het programma staat. Winst betekent een goede uitgangspositie om de play-offs inderdaad te bereiken.
Fortuna Sittard heeft de laatste drie wedstrijden gewonnen. Vooral de winst tegen VVV Venlo vorige week heeft het vertrouwen in een goed resultaat versterkt. MVV is in eigen stadion echter een zeer geduchte tegenstander, die vaak met razendsnelle counters de tegenstander weet te verrassen.
De wedstrijd in De Geusselt begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kamphuis, geassisteerd door Janssen en van Zuilen.
Cookieinstellingen