LACO nieuwe naamsponsor Limburg Eaters

Limburg Eaters maakte woensdag bekend dat LACO de nieuwe naamsponsor van Limburg Eaters wordt. Daarmee heet Limburgs enige eredivisie ijshockeyteam komend seizoen LACO Eaters Limburg.

Woensdagochtend werden LACO en het bestuur van de Stichting Topijshockey Eaters Limburg het ook over de laatste puntjes eens. Het sponsorcontract werd vanmiddag getekend.
De spelers zijn vanmorgen op het ijs tijdens de training geïnformeerd door voorzitter ad interim, mr. Emile Frieser en de manager van LACO Geleen, de heer Ralph Verbael. De mededeling van de nieuwe naamsponsor werd door de spelers met gejuich ontvangen.
Een stap vooruit naar de beslissing om komend seizoen competitie te kunnen gaan spelen. Directeur Ralph Verbael zei verheugd te zijn over de samenwerking en hoopt dat LACO Eaters Limburg en supporters nu een geweldig ijshockey-seizoen mogen gaan beleven. Voorzitter a.i. Emile Frieser verheugt zich ook op het komende seizoen en is er van overtuigd dat er een geweldig team op het ijs staat. “Daarmee kunnen we strijden om de bovenste plaatsen in de competitie”, aldus Emile Frieser.
Amerikaanse en Canadese imports gearriveerd
Vandaag zijn ook de de Amerikaanse en Canadese imports Mario Mjelleli (24) en Ilan Cumberbirch (25) gearriveerd. Mario trainde vanmorgen al met het team van LACO Eaters Limburg mee op het ijs van LACO. De Amerikaan Mjelleli zal weinig moeite hebben om in Nederland te acclimatiseren. Hij speelde al eens voor Eindhoven Kemphanen en kwam vorig jaar uit voor Neusser EV in de Duitse Oberliga.
Ook de boomlange Canadese Defender Cumberbirch voelde zich al snel op zijn gemak in Geleen. Hij speelde de laatste jaren bij de University of British Columbia, het hoogste College niveau in Canada.
Foto: © Lex Eckhardt
Cookieinstellingen