Kaarten finale Nederlandse IJshockeybeker reserveren bij Eaters

Foto: © Jan Hofstede

Laco Eaters Limburg is begonnen met het reserveren van (bus)kaarten voor de bekerfinale tussen Geleen en Heerenveen, die op woensdag 18 januari in Eindhoven wordt gespeeld.

Voor kaartreserveringen via Eaters hoeven geen reserveringskosten te worden betaald, een voordeeltje dus ten opzichte van aanschaf via Ticketpoint. Een zitplaats kost 18 euro en is gegarandeerd in een Eaters zone. Er kan ook voor groepen worden besteld en na bestelling kunnen nog wijzigingen worden aangebracht.

Stichting Het Dak Er Af gaat ook bussen naar Eindhoven regelen. Een busarrangement is alleen mogelijk indien de kaarten via Eaters zijn aangeschaft. De kosten voor de busreis zijn nog niet bekend. Buskaarten kunnen ook na aanschaf van de entreekaarten worden bijgeboekt.

Wie zijn kaarten via Eaters koopt heeft niet alleen klein voordeel (geen reserveringskosten), maar steunt tevens de club met een verkoopprovisie. Verder is een plaats bij de Eaters-supporters gegarandeerd.

Entreekaarten en buskaarten zijn te bestellen via [email protected]. De data waarop de tickets kunnen worden betaald en afgehaald worden volgende week bekend gemaakt.

Cookieinstellingen