Fortuna Sittard vrijdag zonder Khalouta en Smeets tegen Jong PSV

Foto: © Rik van Mulken

Fortuna Sittard speelt vrijdagavond om 20:00 uur de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. De Eindhovenaren hebben een goed draaiende ploeg en staan momenteel op de derde plaats van de ranglijst.

Na een aantal succesvol verlopen wedstrijden hoopt Fortuna dat de supporters vrijdag massaal de weg naar het stadion weten te vinden.

Coach Sunday Oliseh beschikt over een nagenoeg fitte selectie, waarin alleen Jorrit Smeets vanwege een blessure ontbreekt (achillespees). Djibril Dianessy heeft lichte last van het bovenbeen, maar is waarschijnlijk inzetbaar. Een basisplaats is er ingeruimd voor Jordie Briels.

Wel fit, maar niet aanwezig, is aanvaller Abdelaziz Khalouta. Hij is om disciplinaire redenen uit de selectie van Fortuna Sittard gezet en is er daarom vrijdag in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV niet bij.

Na dit weekeinde bekijkt de club of de speler mag terugkeren in de selectie van Sunday Oliseh. Meer bijzonderheden wil de club over deze beslissing niet kwijt, “want alle aandacht hoort uit te gaan naar de belangrijke ontmoeting met Jong PSV”.

Eerder dit seizoen werd Khalouta ook al eens kortstondig om disciplinaire redenen uit de selectie gezet. Dat gebeurde toen onder coach Ben van Dael.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen