OCI-Lions geeft Kras/Volendam stevig pak slaag

OCI-Lions heeft Kras/Volendam zaterdag in de Stadssporthal in Sittard getrakteerd op een stevige nederlaag en daarmee ook de derde wedstrijd in de BeNe-League competitie gewonnen.

In de eerste helft liep Lions uit naar 7-3, maar Volendam knokte zich terug tot 8-7. Bij rust ging Lions met 13-10 aan de leiding.

Na rust kwam Volendam opnieuw bijna op gelijke hoogte, maar vanaf de stand 13-12 schakelde Lions een tandje bij en werd het verschil met Volendam er alleen maar groter op. Na de 16-13 kreeg Volendam 8 doelpunten om de oren zonder zelf tegen te scoren. Pas na de 24-13 kwam de doelpuntenproductie aan Volendamse zijde weer op gang, waardoor de marge ten faveure van Lions niet meer veel groter werd.

OCI-Lions stuurde Volendam met een vette 32-20 nederlaag terug naar de boorden van het IJsselmeer.