OCI-Lions wint van hekkensluiter Quintus

OCI-Lions heeft zaterdagavond thuis in de BeNeLeague-competitie hekkensluiter Quintus met 34-24 verslagen.

In de eerste helft lukte het aanvankelijk maar niet afstand te nemen van de mannen uit Kwintsheul. Sterker nog: Quintus bleef prima in de pas en nam zelfs korte tijd een voorsprong van twee doelpunten: 13-15. Lions wist die achterstand nog voor rust om te buigen in een voorsprong: 16-15.

Ook in de tweede helft lukte het Quintus geruime tijd om redelijk bij te blijven. Pas vanaf de stand 22-19 slaagde Lions erin om de voorsprong verder uit te bouwen naar een 34-24 eindstand.

OCI-Lions speelt volgende week zaterdag thuis de Limburgse derby tegen Bevo. De ploeg uit Panningen verloor verrassend thuis van JMS/Hurry Up en staat nu op de vierde plek van de ranglijst, een punt achter OCI-Lions. De wedstrijd wordt gespeeld in de Stadssporthal en begint om 19:00 uur.