Bijzondere mascottes bij Fortuna Sittard – Willem II

Rayan Idlahoucine uit Geleen (r) en Nils Kicken (l)
Rayan Idlahoucine uit Geleen (r) en Nils Kicken (l)
Foto: © Guus Queisen

De ruim 8500 toeschouwers die zaterdagavond naar het Fortuna-stadion waren gekomen zagen als eerste scheidsrechter Lindhout samen met twee bijzondere mascottes het veld opkomen.

Die twee mascottes waren Rayan Idlahoucine uit Geleen en Nils Kicken. Ze waren uitverkoren om samen met het arbitrale trio en de teams van Fortuna Sittard en Willem II het veld op te komen om de aftrap van wat een zeer doelpuntrijk duel zou worden mee te maken.

Nils Kicken is lid van de Fortuniors en fan van Fortuna en is in die hoedanigheid enkele weken geleden door de club uitgenodigd om bij de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Willem II mascotte te zijn.

Rayan Idlahoucine werd gevraagd door FC Robinstijn. Deze organisatie laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden.

Fortuna Sittard heeft op 25 mei, tijdens de afscheidswedstrijd van Perr Schuurs, een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met FC Robinstijn. Perr Schuurs werd benoemd als ambassadeur.

Cookieinstellingen