Belangrijk thuisduel OCI-Lions tegen Hasselt

Foto: © Sporteve-foto.nl

OCI-Lions speelt vanavond om 19:00 uur thuis in de Stadssporthal in Sittard tegen Initia Hasselt de veertiende wedstrijd in de BeNeLeague-competitie.

Het team van coach Christoph Jauernik bezet momenteel de tweede plek van de ranglijst en heeft 5 punten achterstand op koploper Achilles Bocholt. De voorsprong op de nummers 3 tot en met 5 (Visé, Bevo en Pelt) bedraagt respectievelijk 1, 2 en 3 punten.

Initia Hasselt heeft tot nu toe nog maar 9 punten verzameld en staat op de negende plek van de ranglijst. De Belgen zullen de wedstrijd vanavond dan ook moeten winnen om nog enigszins zicht op het bereiken van de Final Four te houden.

OCI-Lions zal na de stevige uitnederlaag tegen Bocholt uiteraard ook vol voor de winst gaan, want de tweede plaats die de ploeg momenteel bezet is gezien de geringe voorsprong op de concurrentie allesbehalve comfortabel te noemen.

Ondanks het tot nu toe voor Initia Hasselt kwakkelend verlopen seizoen zijn de Belgen nog altijd een geduchte tegenstander die niet onderschat mag worden.

Reacties