Dubbeldekkers Toernooi eerste tennistoernooi in de regio na lockdown

Foto: Team Demolition

Een kleine 9 maanden nadat de KNLTB alle competities en toernooien stillegde vanwege Covid-19 kan en mag het weer!

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar nu kan de tennisliefhebber dan eindelijk weer eens tennistoernooi spelen samen met zijn of haar favoriete tennispartner.

TC Oriënt heeft de primeur om als eerste vereniging na de lockdown in de regio Sittard-Geleen weer een toernooi te kunnen organiseren: het Dubbeldekkers Toernooi, dat van 5 tot en met 11 juli wordt gehouden. Daarmee zijn ze in Broeksittard natuurlijk in hun nopjes, al was het tot en met de eerste week van deze maand wel nog even spannend. Maar uiteindelijk gingen alle seinen op groen. Dat betekende tevens een enorme uitdaging voor de nieuwe toernooicommissie. Vanaf dit jaar wordt het Dubbeldekkers Toernooi georganiseerd door het zichzelf als Team Demolition aanprijzende vrijdagavond 35+ Heren-1 team. Het is hun gelukt om binnen één maand alles volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB te regelen.

Het Dubbeldekkers Toernooi staat al ruim 30 jaar bij veel tennisliefhebbers bekend als één van de sportiefste en gezelligste tennistoernooien in de regio. Niet alleen op, maar zéér zeker ook naast de baan, want bij TC Oriënt is het altijd goed toeven.

Het Dubbeldekkers Toernooi begroet jaarlijks veel vaste deelnemers, maar staat ook bekend om het feit dat er elke avond ook veel toeschouwers de weg naar het tennispark weten te vinden, wat eveneens bijdraagt aan de typische Oriënt sfeer.

Het thema van het toernooi is dit jaar ‘Ibiza Style’. Naast een buitenbar inclusief zandstrand is er op vrijdagavond natuurlijk weer de traditionele feestavond met DJ en een heuse cocktailbar. Team Demolition en TC Oriënt kennende zal het ook dit jaar weer een
buitengewoon gezellige toernooiweek worden in Broeksittard!

Het gaat natuurlijk niet alleen om de gezelligheid naast de baan, maar ook om de prestaties op de baan. Het toernooi wordt gespeeld volgens een poulesysteem, gevolgd door een afvalsysteem in twee verschillende leeftijdscategorieën, te weten 25+ en 45+ variërend in speelsterkte van niveau 3 tot en met 8. Zowel recreatieve als prestatieve spelers/speelsters kunnen meedoen.

Inschrijven kan tot en met 25 juni aanstaande.

Reacties

Cookieinstellingen