Fandag Fortuna Sittard dit jaar op zondag 5 september

<em>Fandag 2020</em>
Fandag 2020
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De traditionele fandag van Fortuna Sittard vindt dit jaar plaats tijdens de interlandperiode begin september. De club heeft er dan al drie Eredivisieduels opzitten.

Het evenement voor de fans vindt plaats op zondag 5 september. In welke vorm dat gebeurt is mede afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.

Fortuna Sittard wil de fandag zoveel mogelijk op een normale manier laten plaatsvinden, zodat zoveel mogelijk supporters de dag kunnen bijwonen. De datum 5 september paste daarbij het beste binnen het programma van de selectie. Met deze relatief late datum hoopt de club op meer mogelijkheden rondom het organiseren en faciliteren van de Fandag.

In aanloop naar het afgelopen seizoen werd uitgeweken naar het naastgelegen Tom Dumoulin Bike Park voor het alternatieve Route ’68. Ondanks dat het een geslaagde dag was, is de wens om de fandag in 2021 ouderwets te laten plaats vinden rondom het stadion. Zodra meer details bekend zijn over het programma, zullen wij deze zo snel mogelijk communiceren.

Er kan wel al worden verklapt dat er rekening gehouden gaat worden met het feit dat op deze dag ook de Grand Prix in Zandvoort op het programma staat.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen