Ticketinformatie Fortuna Sittard tegen PEC Zwolle, Willem II en Sparta Rotterdam

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Sinds vorige week mogen weer alle stoeltjes in de voetbalstadions worden bezet door publiek.

Fortuna Sittard en Sparta Rotterdam zouden deze speelronde afgelopen vrijdag aftrappen, maar helaas gooide storm Eunice roet in het eten en werd het duel afgelast. De wedstrijd wordt mogelijk op woensdag 16 maart gespeeld.

Fortuna Sittard maakt bekend dat alle voor de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam gekochte tickets zijn komen te vervallen. Dat is gebeurd om een wildgroei aan acties en tickets te voorkomen. Daarmee komt ook de actie voor members, waarbij ze gratis iemand konden meenemen, te vervallen. Iedereen die tegen een vergoeding een ticket heeft aangeschaft voor deze wedstrijd ontvangt het aankoopbedrag terug op de rekening waarmee de betaling is voldaan. De terugbetaling vindt automatisch plaats binnen vijf tot tien werkdagen.

In de herhaling: Een Volle tegen Zwolle

Met deze campagne trok Fortuna Sittard twee jaar geleden ruim 10.000 supporters naar het stadion aan de Milaanstraat. Het was tevens de laatste wedstrijd voordat de competitie werd stilgelegd door de corona-uitbraak. De komende thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, zondag 6 maart om 20:00 uur hoopt de club opnieuw op een massale toestroom van supporters, want de twaalfde man kan net dat extra zetje geven.

Daarom biedt Fortuna Sittard members (seizoenkaarthouders) tegen PEC Zwolle alsnog de kans om gratis iemand mee te nemen naar de wedstrijd. De kortingscode die hiervoor kan worden ingezet wordt op korte termijn per e-mail verstuurd. De in de mail vermelde code kan vervolgens worden gebruikt om een gratis ticket aan te schaffen via Mijn Fortuna.

Dossier: Fortuna Sittard
Cookieinstellingen