Fortuna Vrouwen boekt vijfde zege op rij

Fortuna Vrouwen heeft vanavond in de uitwedstrijd tegen Excelsior opnieuw een stevige overwinning neergezet.

Bij rust leidde het door Roger Reijners gecoachte team met 0-3 door treffers van Jarne Teulings (6’) en Tessa Wullaert (18’ en 28’).

Na rust ging Fortuna door met het uitdrukken van het overwicht in doelpunten. In de 56e minuut scoorde Feli Delacauw vanuit een voorzet van Alieke Tuin de vierde Fortuna-treffer van de avond. Vijf minuten later scoorde Dana Foederer de 0-5 en daarmee was tevens de eindstand bereikt, want in de resterende speeltijd werd er niet meer gescoord.

Opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey, Moïsa van Koot (71’ Hildur Antonsdóttir), Samantha van Diemen, Anna Knol, Dana Foederer, Alieke Tuin, Charlotte Hulst, Amber van Heeswijk (83’ Kristina Erman), Jarne Teulings, Tessa Wullaert en Feli Delacauw (71’ Hanna Huizenga).

Op 25 november speelt Fortuna Vrouwen de volgende wedstrijd in de Azerion Eredivisie Vrouwen. Dan is VV Alkmaar te gast in Sittard. De wedstrijd begint om 19:30 uur.