Lions speelt laatste wedstrijd in BeNe-League thuis tegen Achilles Bocholt

Foto: CC0 via PxHere

Lijstaanvoerder Achilles Bocholt is zaterdagavond in Sittard te gast voor de laatste competitiewedstrijd in de BeNe-League.

Het is een wedstrijd om des keizers baard, want de uitslag zal niets veranderen aan de stand van beide ploegen op de ranglijst. Het duel begint om 20:00 uur en wordt gespeeld in de Stadssporthal aan het Stadswegske in Sittard.

De opzet van de Final4, waarin de top-4 van de ranglijst uitmaakt wie zich kampioen van de BeNe-League mag noemen, is dit seizoen anders dan de voorgaande edities. Ditmaal wordt niet alles in één weekend gepropt. In plaats daarvan worden de halve finales in een uit- en thuisduel gespeeld.

Lions eindigt als tweede op de ranglijst van de BeNe-League en treft zo goed als zeker Aalsmeer in de kruisfinales. De eerste halve finale vindt dan plaats in De Bloemhof op donderdag 2 maart om 20:00 uur. De return wordt gespeeld op zaterdag 4 maart om 20:00 uur in de Stadssporthal of Fletcher.

De finale staat gepland op zaterdag 18 maart. Als Lions de finale haalt wordt de eerste (thuis)wedstrijd in de HandbalNL League tegen Bevo HC, die ook op deze datum staat gepland staat, vier dagen eerder gespeeld, namelijk op 14 maart.

Cookieinstellingen