Fortuna Vrouwen verliest met 3-0 in Eindhoven

Fortuna Vrouwen heeft vanmiddag op de Herdgang bij PSV met 3-0 verloren van PSV.

Fortuna Vrouwen ging met een 2-0 achterstand aan de thee. De doelpunten in de eerste helft waren van Nijstad (28′) en Riley (’34). Samantha van Diemen bleef na de rust in de kleedkamer achter, haar plaats werd ingenomen door María Ólofsdóttir Grós. In de tweede helft vergrootte Smits uit een penalty de voorsprong van PSV naar 3-0 en daarmee leek de wedstrijd wel gespeeld.

Moïsa van Koot maakte in het laatste kwartier van de wedstrijd na bijna een jaar afwezigheid vanwege een ernstige blessure haar rentree met een invalbeurt.

Opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey, Hildur Antónsdottir, Samantha van Diemen (46′ María Ólofsdóttir Grós), Anna Knol, Alieke Tuin, Charlotte Hulst (76′ Moïsa van Koot), Amber van Heeswijk, Jarne Teulings (67′ Hanna Huizenga), Lára Pedersen, Tessa Wullaert en Feli Delacauw.

Op zaterdag 9 maart speelt Fortuna Vrouwen om 16:30 uur thuis tegen de vrouwen van AZ.