Open kaartverkoop bij derby Fortuna Sittard-MVV

11 apr 2016, 11:55 Sport
fortuna 14
© Rik van Mulken
Maandagavond 11 april speelt Fortuna Sittard om 20:00 uur de steevast aansprekende Limburgse derby tegen MVV Maastricht. Een wedstrijd die altijd goed is voor extra publiek.

'Open kaartverkoop'

Wat de kaartverkoop betreft heeft de veiligheidsdriehoek besloten dat 'open' verkoop is toegestaan. Dit houdt in dat iedereen, met én zonder een seizoenkaart en/of lidmaatschap van het Fortuna Supporters Collectief, vanavond vanaf 19:00 uur (extra) toegangskaarten kan kopen aan de stadionkassa's. Daarbij gelden de volgende regels en voorwaarden:
  • Personen woonachtig in Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten en Valkenburg a/d Geul kunnen tijdens de voorverkoop en 'open' kassaverkoop géén kaarten kopen via of bij Fortuna Sittard. Zij kunnen hun kaarten alleen aanschaffen via MVV Maastricht. Hierop worden geen uitzonderingen gemaakt;
  • Tijdens de voorverkoop en kassaverkoop geldt de '1-op-4' regel: op vertoon van uw geldige legitimatiebewijs (verplicht!) kunt u maximaal 4 toegangskaarten kopen;
  • In het stadion kan u gevraagd worden om uw legitimatiebewijs te tonen. Laat u niet verrassen en neem uw identiteitsbewijs mee.
U kunt uw kaarten natuurlijk ook kopen op de bekende voorverkoopadressen (Wilsport Sittard en Peter Schols Schoenmode Maasbracht). U kunt er maandag bij zijn op Ricksen Side en de vakken C/E/Fun voor slechts € 12,50. Op de vakken A, B en D kunt u plaatsnemen voor € 16,50. Jeugd tot en met 15 jaar is op alle voorgenoemde vakken welkom voor maar € 5! Wilt u er vanavond bij zijn tegen MVV Maastricht?