WellColl Groep partner TomTom Business Solutions

Foto:

WellColl wil de complete mobiliteitspartner voor het Limburgse bedrijfsleven zijn. Met de certificering van de WellColl Groep als partner van TomTom Business Solutions zet het bedrijf daarin een volgende stap.

Intelligent wagenparkbeheer
TomTom Business Solutions biedt intelligente oplossingen voor wagenparkbeheer. Ze worden gekenmerkt door de nieuwste innovaties op het gebied van planning, rapportages, communicatie, ordermanagement, het monitoren van rijgedrag en tijdmanagement. Al meer dan 25.000 klanten vertrouwen 300.000 voertuigen toe aan TomTom Business Solutions.
WellColl biedt door middel van TomTom oplossingen op maat voor elk wagenpark. De belangrijkste resultaten die hiermee behaald worden zijn: 
– een aantrekkelijke kostenreductie op brandstof en onderhoud; 
– een enorme efficiencyslag door tijdwinst;
– optimaal tevreden klanten;
– gemotiveerde medewerkers;
– milieubesparing door minder CO2-uitstoot.
Daarmee ondersteunt WellColl het beleid van vele bedrijven voor maatschappelijk verantwoord ondernemen
TomTom heeft een team van specialisten bij WellColl opgeleid om de Business Solutions te vermarkten. Daarnaast is een aantal technische medewerkers professioneel opgeleid om de apparatuur in voertuigen in te bouwen. 
Jeroen Groenendijk, Sales Director Benelux: “WellColl Groep past perfect in ons netwerk van partners. Dankzij hun bewezen reputatie en netwerk in het zuiden van het land zijn zij de ideale partner om onze zakelijke klanten te bedienen en te laten profiteren van de vele voordelen die fleet management technologie biedt”.
banner-liggend

WellColl Groep is gespecialiseerd in autoschade, caravan- & camperservice, ruitschade en oldtimerrestauratie. In het business-to-business kanaal wordt daarnaast TomTom Business Solutions, bedrijfwageninrichting, wagenparkbeheer en autobelettering aangeboden. Onder de naam RentaRolla biedt WellColl Groep autoverhuur en autolease.
WellColl en RentaRolla zijn gevestigd in Heerlen, Kerkrade, Maastricht en Sittard. Kijk voor meer informatie op www.wellcoll.nl en www.rentarolla.nl
Cookieinstellingen