Stemadvies van De Meiden!

Foto:

Sint Joepmarkt en gemeenteraadsverkiezingen, daar moet commercieel iets mee te doen zijn, dachten De Meiden van Sittard. Een goed gevoel voor inhaakmomenten om zichzelf te profileren kan de dames niet worden ontzegd. 

Ditmaal komen zij met een stemadvies: stem met Sint Joep op de juiste partij en kies voor de winkels van de Meiden van Sittard. Het Meiden van Sittard campagneteam zal op de Sint Joepmarkt te vinden zijn en biedt u het unieke, scherp geslepen Meiden-stempotlood aan. U kunt hem ook krijgen in één van de 19 speciaalzaken van De Meiden.
De Meiden zijn er klaar voor!
De eerste shoppingroute van De Meiden van Sittard is een feit. Het Meiden-campagneteam flyert tijdens Sint Joep om het winkelend publiek te laten kiezen voor, en kennismaken met de speciaalzaken van de Meiden van Sittard. Want onder andere hun speciaalzaken onderscheiden Sittard van omringende steden. 
Ben je met het openbaar vervoer dan volg je vanaf het Station de route langs de winkels van de Meiden van Sittard tot op de Markt en verder. Met de fiets? Let op het detail damesfiets met kinderzitje: dan zie je waar je deze het beste veilig kunt stallen. Ben je met de auto dan zijn de parkeerplaatsen en garages aangegeven. (Let op: de parkeergarage aan de Wieër en de ABC-garage zijn niet bereikbaar omdat ze binnen de route van de Sint Joepmarkt liggen!) Deze flyer geeft een preview van het shoppingrouteboekje en de website van De Meiden van Sittard.
flyermeidensittardachterkant-shoppingroute
Cookieinstellingen