Yoga Gives Back

Yoga Gives Back: “Onze missie is om de yoga community in Nederland en België te mobiliseren om vrouwen en kinderen in India de kans te bieden een volwaardig bestaan op te bouwen.”

Yoga Gives Back is een van oorsprong Amerikaanse non-profit organisatie gericht op het verspreiden van bewustzijn om zodoende de armoede in India aan te pakken. In Amerika wordt jaarlijks ongeveer zes miljard dollar opgehaald om de armsten in het land waar yoga zijn oorsprong vond te helpen. 
Yoga Gives Back is een snel groeiende wereldwijde community van vrijwilligers, studenten, docenten en adviseurs die zich inzetten door het houden van yoga events, overdragen van informatie en hard werken om levens te veranderen en verbeteren.
In Nederland en België ligt de organisatie van Yoga Gives Back in handen van een team, dat onder leiding van ambassadeur Manon Simonis deze missie hier wil verspreiden. 
Wilt u meedoen en Yoga Gives Back helpen? Hieronder kun je lezen hoe je dit kunt doen. Het is echter ook mogelijk om een donatie te doen via NL20 RABO 0340 4743 51 t.n.v. Yogagivesback.nl te Sittard. 
» Kijk voor meer informatie op yogaplace.nl.
Cookieinstellingen