Outlet Shoppen bij de Meiden van Sittard

Foto: Meiden van Sittard

De nieuwe collecties zijn binnen. De menukaarten worden aangepast. Kortom, reden genoeg om de winkels en zaken een nieuwe frisse ‘look’ te geven, plaats te maken en winterartikelen- en producten uit te verkopen.

Bij de volgende Meidenspeciaalzaken zijn voordeeltjes te scoren: Flow’s Boekensteun, Sam+Sara, Schtad Zitterd, VonjaXL, Hotel Merici, Jewel, Socks&Socky, Stoer&Zo, NOUVO wilco fashion, Wollstreet.

Sittard heeft alles in huis voor een heerlijk dagje winkelen. U kunt uw hart ophalen in exclusieve winkels, trendy kledingzaken, charmante antiek- en curiosawinkeltjes, talloze speciaalzaken en de grootste (inter)nationale ketens.

Op de vele knusse terrasjes gunt u uw voeten even wat rust. De historische binnenstad van Sittard staat garant voor sfeervol en ontspannen winkelen. In de autoluwe, pittoreske binnenstad vindt u tal van speciaalzaken, verrassende antiek- en curiosawinkeltjes, bijzondere modezaken en exclusieve designerwinkels.

In de gezellige winkelstraatjes zijn bovendien de belangrijkste (inter)nationale winkelketens te vinden. Hier is winkelen een dagje uit! Tijd: 10.00-17.00 uur.

Cookieinstellingen